Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GOLOSA CF (1417067) - Demons returns (772911) » 658742301: T63/R1

Copa 658742301 Información oficial sobre el partido 658742301 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

Cuarentena F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuarentena F.C.' en el partido 4 - 2 Demons returns Alineación oficial del equipo 'Demons returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cuarentena F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuarentena F.C.' en el partido 2 - 1 Demons returns Alineación oficial del equipo 'Demons returns' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,7 % 20,2 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuarentena F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Al minut 4, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48, Juan Antonio Malo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Cuarentena va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Antonio Malo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Simeón Arxóns.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Paños va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Alcolea.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Enrique Alcolea, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Simeón Arxóns va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Cuarentena i 0 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Iván Palencia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Diego Paños de Cuarentena, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Simeón Arxóns en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Xisco Brugués de Cuarentena va superar Simeón Arxóns, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Juan Antonio Malo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Cuarentena.

Demons returns

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Ian Arthur va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Diego Baquedano va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfredo Sáinz Quintana que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Alfredo Sáinz Quintana va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Diego Baquedano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 75, quan en Bernardo Martín Gómez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Galarza de returns va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernardo Martín Gómez de returns va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de returns, Simeón Arxóns, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de returns Ian Arthur, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Diego Baquedano. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Raúl Galdón de returns va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de returns Bernardo Martín Gómez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Diego Baquedano es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.