Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puigdàlber F. C. (1430413) - notingam por (439823) » 658741493: T63/R1

Copa 658741493 Información oficial sobre el partido 658741493 en Hattrick

03.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 1

Calabazas Club Baby Alineación oficial del equipo 'Calabazas Club Baby' en el partido 1 - 3 notingam por Alineación oficial del equipo 'notingam por' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Calabazas Club Baby Alineación oficial del equipo 'Calabazas Club Baby' en el partido 1 - 2 notingam por Alineación oficial del equipo 'notingam por' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calabazas Club Baby

Goles Goles

  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 76 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Andreas Rajapu, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Calabazas a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Lucjan Ochocki de Calabazas va intentar batre la porteria rival al minut 27 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 200 Minuto 34 (Ocasión de falta): Andreas Rajapu va xutar una falta al minut 34 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en David Ballesta va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Goffredo Genco, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Oleg Shurenkov no s'ho podia creure.

notingam por

Goles Goles

  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Axel Frank va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Oleg Shurenkov per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Manuel Vecilla de notingam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Salva Cervera va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a notingam.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Patryk Płaczkowski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Francesco Mammone va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Axel Frank després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Frédéric Laumonier va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Axel Frank de notingam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.