Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COSTADAMORTE.GZ (800085) - Jrg Star (989516) » 657656675: T62/R6

Copa 657656675 Información oficial sobre el partido 657656675 en Hattrick

18.03.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 6

COSTADAMORTE.GZ Alineación oficial del equipo 'COSTADAMORTE.GZ' en el partido 1 - 2 Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
COSTADAMORTE.GZ Alineación oficial del equipo 'COSTADAMORTE.GZ' en el partido 1 - 1 Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,9 % 35,4 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COSTADAMORTE.GZ

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): Valiente Norambuena va donar a COSTADAMORTE.GZ un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Carlos Vidanía de COSTADAMORTE.GZ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Jrg Star

Goles Goles

  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 en Fernando Ramírez Lastra va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fernando Ramírez Lastra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Jan Marc Aleixandre va estar a punt de posar per davant a Star amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ufuk Özat va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jan Marc Aleixandre va rebre molts aplaudiments. Al minut 38 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fernando Ramírez Lastra quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jan Marc Aleixandre es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.