Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stologom (1365876) - Union Canaria FC (1339738) » 654567699: T62/J13/VII

Liga 654567699 Información oficial sobre el partido 654567699 en Hattrick

09.05.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / VII.893 (38929)

LOS DESCEREBRADOS Alineación oficial del equipo 'LOS DESCEREBRADOS' en el partido 2 - 1 Union Canaria FC Alineación oficial del equipo 'Union Canaria FC' en el partido
0 - 1 Bernardino Usoategi (28')
Sorin Căplescu (34') 1 - 1
Román Montero Peña (80') 2 - 1
LOS DESCEREBRADOS Alineación oficial del equipo 'LOS DESCEREBRADOS' en el partido 2 - 1 Union Canaria FC Alineación oficial del equipo 'Union Canaria FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS DESCEREBRADOS Alineación oficial del equipo 'LOS DESCEREBRADOS' en el partido 2 - 0 Union Canaria FC Alineación oficial del equipo 'Union Canaria FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS DESCEREBRADOS

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Sorin Căplescu no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del DESCEREBRADOS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Román Montero Peña, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Francisco Manuel Ranera de DESCEREBRADOS va intentar batre la porteria rival al minut 30 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hadriano Axeitos de DESCEREBRADOS va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Noel Rubio Ribera que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hadriano Axeitos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): DESCEREBRADOS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paio Palencia en un 1 contra 1 amb el porter Richard Mann, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Santa Cruz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Santa Cruz de DESCEREBRADOS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Union Canaria FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Canaria va ser finalitzada des de l'esquerra per Bernardino Usoategi al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Canaria van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 72 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar David Canel, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Canaria va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jesús Penadés, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Miquel Ferrandell de Canaria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Miquel Ferrandell va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.