Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pulguita (489418) - Oliveños f. C (487721) » 654567127: T62/J10/VII

Liga 654567127 Información oficial sobre el partido 654567127 en Hattrick

18.04.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 10 / VII.883 (38919)

Pulguita Alineación oficial del equipo 'Pulguita' en el partido 2 - 0 Oliveños f. C Alineación oficial del equipo 'Oliveños f. C' en el partido
Sebastian Gurpegi (25') 1 - 0
Abdessamad Naim (87') 2 - 0
Pulguita Alineación oficial del equipo 'Pulguita' en el partido 2 - 0 Oliveños f. C Alineación oficial del equipo 'Oliveños f. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Pulguita Alineación oficial del equipo 'Pulguita' en el partido 8 - 0 Oliveños f. C Alineación oficial del equipo 'Oliveños f. C' en el partido
Está más tieso que su rival 7.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulguita

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Sebastian Gurpegi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Pulguita es posava per davant!
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Abdessamad Naim va augmentar l'avantatge de Pulguita a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Espina Vázquez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Pulguita per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jaime Castañeda, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Jesús Maria Revert arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sebastian Gurpegi va rematar alt.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Apolo Ezquer de Pulguita va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pulguita la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ubaldo Sánchez de Pulguita es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Oliveños f. C

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 5 (Ocasión evento especial): En Odilo Quiñones, al minut 5 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Iván Saseta el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El Oliveños va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Quintín Mejías va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rubén Tortosa estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Hur Altzuru, als 89 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Villafáfila de Oliveños la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.