Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo69 (1587857) - FC Borjius (1419809) » 654530153: T62/J7/VII

Liga 654530153 Información oficial sobre el partido 654530153 en Hattrick

28.03.2020 15:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / VII.223 (38259)

simes f.c. Alineación oficial del equipo 'simes f.c.' en el partido 0 - 2 Miltones FC Alineación oficial del equipo 'Miltones FC' en el partido
0 - 1 Juan Añoveros (40')
0 - 2 Xeremías Noya (76')
simes f.c. Alineación oficial del equipo 'simes f.c.' en el partido 0 - 2 Miltones FC Alineación oficial del equipo 'Miltones FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
simes f.c. Alineación oficial del equipo 'simes f.c.' en el partido 2 - 1 Miltones FC Alineación oficial del equipo 'Miltones FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

simes f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Martínez Mateo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): simes va ser a punt de marcar al minut 42, quan el seu jugador David de García va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Samuel Arnold i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a simes, però el xut de Miguel San Martín va sortir bastant desviat.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del simes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mahboub Moiaëziz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En David de García no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Miltones FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juan Añoveros va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Miltones augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Xeremías Noya es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Ronaldo Baamorto va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Antonio Rodríguez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Lois Aures va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Ronaldo Baamorto va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Joan Visa al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.