Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gruas andres F.C. (122112) - lallhoza C.F. (314137) » 654515601: T62/J9/VI

Liga 654515601 Información oficial sobre el partido 654515601 en Hattrick

11.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 9 / VI.987 (15305)

gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido 1 - 2 lallhoza C.F. Alineación oficial del equipo 'lallhoza C.F.' en el partido
Alberto Maragna (3') 1 - 0
1 - 1 Melanijus Kernauskas (5')
1 - 2 Melanijus Kernauskas (55')
gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido 1 - 2 lallhoza C.F. Alineación oficial del equipo 'lallhoza C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido 2 - 1 lallhoza C.F. Alineación oficial del equipo 'lallhoza C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gruas andres F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador Alberto Maragna de andres, després de 3 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Torben Caden va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de andres se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Leandro Takeda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): andres per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 54, quan Zef Surroi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

lallhoza C.F.

Goles Goles

  • 160 Minuto 5 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Melanijus Kernauskas va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 5: 1 - 1.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): lallhoza va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 55. Melanijus Kernauskas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Knut Christian va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Darío Altamirano hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Atila Habibian havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Knut Christian va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Mato Cano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip lallhoza Sebastián Ricardo Quinteros quasi marca al minut 73 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Mel Gallano l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Güeco.