Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaDeLPaCK FC (309425) - Tosta Rica Rica (1417075) » 654513664: T62/J1/VI

Liga 654513664 Información oficial sobre el partido 654513664 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / VI.953 (15271)

LaDeLPaCK FC Alineación oficial del equipo 'LaDeLPaCK FC' en el partido 1 - 1 Tosta Rica Rica Alineación oficial del equipo 'Tosta Rica Rica' en el partido
0 - 1 Jordi Ponsatí (5')
Óscar Ibarria (26') 1 - 1
LaDeLPaCK FC Alineación oficial del equipo 'LaDeLPaCK FC' en el partido 1 - 1 Tosta Rica Rica Alineación oficial del equipo 'Tosta Rica Rica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LaDeLPaCK FC Alineación oficial del equipo 'LaDeLPaCK FC' en el partido 1 - 0 Tosta Rica Rica Alineación oficial del equipo 'Tosta Rica Rica' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaDeLPaCK FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 26 (Gol de falta): Una falta al minut 26 va proporcionar un lliure directe al LaDeLPaCK. Óscar Ibarria va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 4 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Valentín Núñez va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Jordi Badoch el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Després de 11 minuts, Salvador Vinayo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alfredo Mir López estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Óscar Ibarria, als 20 minuts, va fallar per ben poc.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Valentín Núñez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alfredo Mir López va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 289 Minuto 28 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Valentín Núñez per la seva rapidesa. Al minut 28 va intentar marxar per velocitat d'en Jordi Badoch, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts disputats, Óscar Ibarria gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Adolf Verdeny va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Daniel Galán es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giovanni Pivetti.

Tosta Rica Rica

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jordi Ponsatí va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del TRR que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jordi Ponsatí, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): TRR van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Urfel Ben-Mokhtar des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reinaldo Laguillo Pelayo de TRR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.