Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hakkuh FC (1590813) - Contribució de Sang F.C (1586353) » 654505695: T62/J11/VI

Liga 654505695 Información oficial sobre el partido 654505695 en Hattrick

25.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 11 / VI.810 (15128)

C. E. La Vall d'Alcalà Alineación oficial del equipo 'C. E. La Vall d'Alcalà' en el partido 2 - 0 Contribució de Sang F.C Alineación oficial del equipo 'Contribució de Sang F.C' en el partido
Moritz Erndtebrück (73') 1 - 0
Daniel Bolaños (75') 2 - 0
C. E. La Vall d'Alcalà Alineación oficial del equipo 'C. E. La Vall d'Alcalà' en el partido 2 - 0 Contribució de Sang F.C Alineación oficial del equipo 'Contribució de Sang F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C. E. La Vall d'Alcalà Alineación oficial del equipo 'C. E. La Vall d'Alcalà' en el partido 3 - 0 Contribució de Sang F.C Alineación oficial del equipo 'Contribució de Sang F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. E. La Vall d'Alcalà

Goles Goles

  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a dAlcalà va ser Moritz Erndtebrück.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Daniel Bolaños va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 75 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Eduardo Quiñones del Real va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de dAlcalà se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eduardo Quiñones del Real! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Daniel Rattay va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Benjamin Tóth va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Eduardo Quiñones del Real arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a dAlcalà per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Benjamin Tóth, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Johan Limberg hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Adam Salas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Contribució de Sang F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Contribució, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Phillip Engstrom va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 208 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Augusto Ribeiro Garcia de Contribució va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Pau Portes que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.