Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gromenauer Futbol Club (1365728) - real benja (1420984) » 654484524: T62/J10/VI

Liga 654484524 Información oficial sobre el partido 654484524 en Hattrick

18.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 10 / VI.432 (14750)

Gromenauer Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gromenauer Futbol Club' en el partido 0 - 2 real benja Alineación oficial del equipo 'real benja' en el partido
0 - 1 Karim Ghribi (57')
0 - 2 Jhonny Gaillard (64')
Gromenauer Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gromenauer Futbol Club' en el partido 0 - 2 real benja Alineación oficial del equipo 'real benja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gromenauer Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gromenauer Futbol Club' en el partido 1 - 4 real benja Alineación oficial del equipo 'real benja' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gromenauer Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Paskoal Erkibel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gromenauer se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abdelmoujib Dinari va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Germán Andrés Farfán aquest no va estar a l'altura.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Óscar Ortega Molina no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Gromenauer va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Manuel Ossorio va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gabriel Feldmoching va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, Luar Xuarbe hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Gabriel Feldmoching. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

real benja

Goles Goles

  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 57, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Karim Ghribi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del benja va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jhonny Gaillard, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Svetozár Žabinský ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Chesus Rodríguez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Svetozár Žabinský no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.