Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rangers Roios (776294) - C.E. Júpiter (1461656) » 654483110: T62/J7/VI

Liga 654483110 Información oficial sobre el partido 654483110 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / VI.407 (14725)

Rangers Roios Alineación oficial del equipo 'Rangers Roios' en el partido 2 - 4 TRIBUCANTABRA Alineación oficial del equipo 'TRIBUCANTABRA' en el partido
0 - 1 Timothy Grimaud (3')
Mirosław Słabiak (11') 1 - 1
1 - 2 Manolo Rincon Ramos (43')
1 - 3 Raimundo Larrañaga (59')
1 - 4 Raimundo Larrañaga (83')
Demetrio Specchio (85') 2 - 4
Rangers Roios Alineación oficial del equipo 'Rangers Roios' en el partido 2 - 4 TRIBUCANTABRA Alineación oficial del equipo 'TRIBUCANTABRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rangers Roios Alineación oficial del equipo 'Rangers Roios' en el partido 2 - 1 TRIBUCANTABRA Alineación oficial del equipo 'TRIBUCANTABRA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,0 % 16,7 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rangers Roios

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Passat el minut 11 de joc, Mirosław Słabiak facilitava les coses al Rangers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Demetrio Specchio de Rangers va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Elías Ricardo Chávez del Rangers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Elías Ricardo Chávez va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 74 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ignacio Gallardo no s'ho podia creure.

TRIBUCANTABRA

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, TRIBUCANTABRA es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Timothy Grimaud es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Mihail Kostov va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de TRIBUCANTABRA, Manolo Rincon Ramos, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al 59 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a TRIBUCANTABRA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Raimundo Larrañaga es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Raimundo Larrañaga va augmentar l'avantatge de TRIBUCANTABRA a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Bertrand Doyle es va comportar com un juvenil al minut 36 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de TRIBUCANTABRA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Raimundo Larrañaga, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gonzalo Chambó després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adrian Toma va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del TRIBUCANTABRA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manolo Rincon Ramos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Raimundo Larrañaga al minut 84, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Orlando Moreno Clérigo de TRIBUCANTABRA es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.