Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RMR The Titans (1432074) - Vallsdetorroella (1458404) » 654469479: T62/J1/VI

Liga 654469479 Información oficial sobre el partido 654469479 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / VI.164 (14482)

P.B. Anguera Alineación oficial del equipo 'P.B. Anguera' en el partido 4 - 2 The snake ice Alineación oficial del equipo 'The snake ice' en el partido
0 - 1 César Picasso (16')
Nicasio Castropol (33') 1 - 1
Osvaldo Rubio (49') 2 - 1
Alejandro Filomena (53') 3 - 1
Azregh Hamouchi (54') 4 - 1
4 - 2 Alfredo Lama Chaves (57')
P.B. Anguera Alineación oficial del equipo 'P.B. Anguera' en el partido 4 - 2 The snake ice Alineación oficial del equipo 'The snake ice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
P.B. Anguera Alineación oficial del equipo 'P.B. Anguera' en el partido 8 - 0 The snake ice Alineación oficial del equipo 'The snake ice' en el partido
Es un cenizo 8.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P.B. Anguera

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, La Penya aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Nicasio Castropol va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Osvaldo Rubio va donar a La Penya un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Alejandro Filomena va augmentar l'avantatge de La Penya a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Azregh Hamouchi de La Penya va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Álvaro Precedo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Nicasio Castropol va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de La Penya.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 el La Penya va posar setge sobre la defensa central visitant però en Osvaldo Rubio no va estar gens encertat.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Jesús Maristany de La Penya gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Nicasio Castropol una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Jesús Callus va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Osvaldo Rubio de La Penya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Osvaldo Rubio de La Penya per doble groga al minut 62.

The snake ice

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Al minut 16 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En César Picasso va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alfredo Lama Chaves de snake va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Josep Francesc Escrich va ser clau en la jugada d'atac de snake al minut 4, quan ell mateix va fer una passada brutal a Raúl Valduerteles, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del snake que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alfredo Lama Chaves, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alfredo Lama Chaves es va quedar sol davant del porter, al minut 30. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.