Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NAYLECO (1588613) - Hércules Farense (777411) » 654459584: T62/J5/V

Liga 654459584 Información oficial sobre el partido 654459584 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / V.243 (5758)

NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 2 - 1 Hércules Farense Alineación oficial del equipo 'Hércules Farense' en el partido
0 - 1 Izani Mauri (9')
Raúl Carreras-Serra (14') 1 - 1
Tibalt Zihobieta (36') 2 - 1
NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 2 - 1 Hércules Farense Alineación oficial del equipo 'Hércules Farense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 0 - 1 Hércules Farense Alineación oficial del equipo 'Hércules Farense' en el partido
Tiene suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAYLECO

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Emilio Federigui la va rematar Raúl Carreras-Serra amb una magnífica volea que va fer pujar per a NAYLECO el 1 - 1.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): En Tibalt Zihobieta va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Garin Baltzategi gairebé va marcar per a NAYLECO des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Carreras-Serra de NAYLECO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hércules Farense

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Izani Mauri quedar desmarcat i marcar per a Hércules al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Hércules va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafael Moreno va desviar el xut final de Remixio Temes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Vermudo Cernadas per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 61, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Izani Mauri de Hércules va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jorge Valles que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jorge Valles va fer al minut 67 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Benito Marcel Ros, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Hércules va estar a punt d'empatar al 86 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jorge Valles que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Remixio Temes de Hércules la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.