Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miss Whitney FC (491849) - Jim GP (311645) » 654458372: T62/J10/V

Liga 654458372 Información oficial sobre el partido 654458372 en Hattrick

18.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 10 / V.221 (5734)

Ace Masters Alineación oficial del equipo 'Ace Masters' en el partido 0 - 2 Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido
0 - 1 Leopold Fabianowicz (7')
0 - 2 Arthit Sansombat (24')
Ace Masters Alineación oficial del equipo 'Ace Masters' en el partido 0 - 2 Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ace Masters Alineación oficial del equipo 'Ace Masters' en el partido 1 - 2 Jim GP Alineación oficial del equipo 'Jim GP' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ace Masters

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Santiago Leca gairebé marca per a Masters al minut 31 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Masters va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vincenc Grozdnik, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Gentzen Monasterioguren de Masters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Jim GP

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): En Leopold Fabianowicz va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Jim va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Arthit Sansombat va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Armando Vázquez després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Ciriols va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Leopold Fabianowicz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Leopold Fabianowicz va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Jim quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Arthit Sansombat va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Ilumberri de Jim es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arthit Sansombat de Jim va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.