Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Catalunya F.C. (487178) - Equipo Mox (1579038) » 654453707: T62/J6/V

Liga 654453707 Información oficial sobre el partido 654453707 en Hattrick

21.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / V.138 (5651)

Atlètic Catalunya F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlètic Catalunya F.C.' en el partido 0 - 2 Equipo Mox Alineación oficial del equipo 'Equipo Mox' en el partido
0 - 1 Mihai Ţiplic (57')
0 - 2 Hossein Bin Ibrahim Al-Thani (89')
Atlètic Catalunya F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlètic Catalunya F.C.' en el partido 0 - 2 Equipo Mox Alineación oficial del equipo 'Equipo Mox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Catalunya F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlètic Catalunya F.C.' en el partido 1 - 0 Equipo Mox Alineación oficial del equipo 'Equipo Mox' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Catalunya F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eugen Olea de Catalunya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Equipo Mox

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Catalunya. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mihai Ţiplic la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Equipo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 57.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Equipo va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Hossein Bin Ibrahim Al-Thani aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Salva Graner va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mihai Ţiplic va fer al minut 36 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alfredo Agosti, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Valeriu Zgondea va estar a punt de posar per davant a Equipo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tuomas Ojanne va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Equipo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alfredo Agosti va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Alfredo Agosti, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hossein Bin Ibrahim Al-Thani de Equipo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.