Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piñeiro S.D. (490023) - Alforins CF (315421) » 654453241: T62/J1/V

Liga 654453241 Información oficial sobre el partido 654453241 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / V.130 (5643)

Piñeiro S.D. Alineación oficial del equipo 'Piñeiro S.D.' en el partido 1 - 0 TrapagaFC Alineación oficial del equipo 'TrapagaFC' en el partido
Sergio Arbués (54') 1 - 0
Piñeiro S.D. Alineación oficial del equipo 'Piñeiro S.D.' en el partido 1 - 0 TrapagaFC Alineación oficial del equipo 'TrapagaFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piñeiro S.D. Alineación oficial del equipo 'Piñeiro S.D.' en el partido 2 - 0 TrapagaFC Alineación oficial del equipo 'TrapagaFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piñeiro S.D.

Goles Goles

  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Passats 54 minuts, Sergio Arbués, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Piñeiro es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Piñeiro per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Telmo Confín va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Piñeiro va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Aurelio Rosanes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Aurelio Rosanes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Piñeiro.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Piñeiro va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rubén Perera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gonzalo Mínguez Pérez va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Rubén Perera de Piñeiro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

TrapagaFC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de TrapagaFC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Roby Antinori, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Adrian Misiak, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 31, un contraatac del TrapagaFC no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Adrian Misiak perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.