Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gladiadores C.D. (1458076) - Tptp Crew II (800320) » 654450159: T62/J1/V

Liga 654450159 Información oficial sobre el partido 654450159 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / V.75 (5588)

Gladiadores C.D. Alineación oficial del equipo 'Gladiadores C.D.' en el partido 0 - 3 Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido
0 - 1 Stanisław Głąbowski (35')
0 - 2 Stanisław Głąbowski (36')
0 - 3 Armando Zanabria (81')
Gladiadores C.D. Alineación oficial del equipo 'Gladiadores C.D.' en el partido 0 - 3 Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gladiadores C.D. Alineación oficial del equipo 'Gladiadores C.D.' en el partido 0 - 5 Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gladiadores C.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gladiadores sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Luis Mendoza, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gladiadores, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Miguel Yanguas Benito va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Jesús Ramon Cuquerella de Gladiadores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tptp Crew II

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Stanisław Głąbowski va posar els visitants Tptp per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Stanisław Głąbowski va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Tptp.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Tptp l'avantatge per 0 - 3. Armando Zanabria en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Pedro Garbuna, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Armando Zanabria ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Stanisław Głąbowski. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Hilal Al-Udeini quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miguel Molviedro, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Siemon Klinkenberg, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tptp va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stanisław Głąbowski després de 56 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miguel Molviedro va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tptp Siemon Klinkenberg quasi marca al minut 63 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Darvydas Krasnadomskis l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): Siemon Klinkenberg quasi marca en una jugada assajada de córner que Stanisław Głąbowski havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Romain Weis de Tptp la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.