Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL ESPIRITU DEL LOBO (1597053) - totalpack (314695) » 654449805: T62/J10/V

Liga 654449805 Información oficial sobre el partido 654449805 en Hattrick

18.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 10 / V.68 (5581)

EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido 3 - 1 totalpack Alineación oficial del equipo 'totalpack' en el partido
0 - 1 Ziad Nawas (26')
Sorin Encuţu (41') 1 - 1
Antonio Ñacle (57') 2 - 1
Albert Pellisa (83') 3 - 1
EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido 3 - 1 totalpack Alineación oficial del equipo 'totalpack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido 5 - 0 totalpack Alineación oficial del equipo 'totalpack' en el partido
Tiene mala suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL ESPIRITU DEL LOBO

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Sorin Encuţu de ESPIRITU va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 124 Minuto 57 (Gol de penalti): Corria el minut 57, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. ESPIRITU s'avançava en el marcador després que en Antonio Ñacle xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ESPIRITU pel centre va donar un gran resultat: el gol de Albert Pellisa va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): ESPIRITU va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Trevor Boudreau va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ruben Puskov.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): ESPIRITU va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Sorin Encuţu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): ESPIRITU va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 欧阳 (Ouyang) 若晋 (Ruojin) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Albert Pellisa de ESPIRITU va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 234 Minuto 68 (Ocasión de penalti): Al minut 68 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Antonio Ñacle, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Antonio Ñacle es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Ñacle, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Plàcid Munar de ESPIRITU va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 欧阳 (Ouyang) 若晋 (Ruojin) de ESPIRITU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

totalpack

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): En Ziad Nawas va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Ziad Nawas de totalpack va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.