Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lamoncha-achnomaL (1434884) - Monovar Atl (1462959) » 654447609: T62/J7/V

Liga 654447609 Información oficial sobre el partido 654447609 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / V.29 (5542)

Lamoncha-achnomaL Alineación oficial del equipo 'Lamoncha-achnomaL' en el partido 4 - 2 Huracan de Serantes Alineación oficial del equipo 'Huracan de Serantes' en el partido
0 - 1 Zsolt Stoll (11')
Georgi Milanov (17') 1 - 1
1 - 2 Sergio Jiménez de Parga (25')
Pepe Villa (38') 2 - 2
Zalán Vecsernyés (59') 3 - 2
Georgi Milanov (75') 4 - 2
Lamoncha-achnomaL Alineación oficial del equipo 'Lamoncha-achnomaL' en el partido 4 - 2 Huracan de Serantes Alineación oficial del equipo 'Huracan de Serantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Lamoncha-achnomaL Alineación oficial del equipo 'Lamoncha-achnomaL' en el partido 8 - 0 Huracan de Serantes Alineación oficial del equipo 'Huracan de Serantes' en el partido
Es un cenizo 8.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lamoncha-achnomaL

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Georgi Milanov va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Lamoncha-achnomaL empatava el partit, 1 a 1, al minut 17.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Lamoncha-achnomaL va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Víctor Gutiérrez de Foz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pepe Villa que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Lamoncha-achnomaL va ser Zalán Vecsernyés.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Lamoncha-achnomaL va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Georgi Milanov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 8 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lamoncha-achnomaL va ser a punt de marcar al minut 8, quan el seu jugador Björn Falbo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Marcos Guzmán Cano va estar a punt d'empatar per a Lamoncha-achnomaL quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Iso Iffländer va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Manaf Nabil de Lamoncha-achnomaL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Huracan de Serantes

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Zsolt Stoll, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Serantes va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 25. Sergio Jiménez de Parga va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Serantes va estar a punt d'empatar al 67 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Zsolt Stoll que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Serantes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Johnny Soegono, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 79, quan un error defensiu va deixar Jesús Plaza Ruiz completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Hristov de Serantes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Plaza Ruiz de Serantes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.