Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Club dels Empanats (31134) - Osasuneros (1432409) » 654447496: T62/J7/V

Liga 654447496 Información oficial sobre el partido 654447496 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / V.27 (5540)

Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido 4 - 1 Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido
Josuè Jansana (29') 1 - 0
Edmundo Berriz (37') 2 - 0
2 - 1 Carlton Lawton (60')
Sean Edwards (61') 3 - 1
Javier Gil (90') 4 - 1
Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido 4 - 1 Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Club dels Empanats Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club dels Empanats' en el partido 1 - 2 Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido
Tiene bastante suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club dels Empanats

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Josuè Jansana, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Empanats se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 29.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Empanats sabia com jugar al contraatac, i al minut 37, Edmundo Berriz va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Empanats va augmentar la diferència quan Sean Edwards no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): El porter de Empanats va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Javier Gil va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Edmundo Berriz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fuco Pobo de Empanats va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Osasuneros

Goles Goles

  • 151 Minuto 60 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 60, el jugador visitant Carlton Lawton va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Karol Farbák de Osasuneros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Stuart Jeffs va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Osasuneros va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Carlton Lawton que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 250 Minuto 69 (Ocasión de falta): Després de 69 minuts, Stuart Jeffs va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Desislav Alexiev el va poder desviar a córner.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Osasuneros va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 80, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Patryk Gruchoł.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): Patryk Gruchoł va marxar per velocitat al minut 83 i va fer una passada de la mort a István Koplárovics, però aquest va fallar.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Thomas Dietsche completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): István Koplárovics de Osasuneros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.