Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Zamuroz C.F. (122718) - Canteras Team (991100) » 654447154: T62/J5/V

Liga 654447154 Información oficial sobre el partido 654447154 en Hattrick

14.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 5 / V.21 (5534)

Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido 2 - 2 Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido
0 - 1 莫 (Mo) 维忠 (Weizhong) (31')
Hugo Aranda (33') 1 - 1
1 - 2 Edo Peere (37')
Francisco Cortiguera (64') 2 - 2
Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido 2 - 2 Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido 2 - 0 Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Zamuroz C.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 33. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Hugo Aranda va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors del Zamu amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 64, deixant Francisco Cortiguera en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Zamu va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Carlos Alarcón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Jordi Arasa va estar a punt d'empatar per a Zamu quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jordi Tharrats va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Sánchez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 71 de joc.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Zamu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Domenic Bollbrüch va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jordi Tharrats.

Canteras Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Canteras va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on 莫 (Mo) 维忠 (Weizhong) va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Canteras sabia com jugar al contraatac, i al minut 37, Edo Peere va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Canteras va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejander Coignard, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Canteras va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Matías Gastón Gallego va quedar-se sol davant el porter Augusto Guzmán, però aquest va poder aturar el xut.