Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinazinho F.C. (994364) - Casas Bajas F.S (490564) » 654446975: T62/J3/V

Liga 654446975 Información oficial sobre el partido 654446975 en Hattrick

29.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / V.18 (5531)

Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 2 - 0 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
Marek Bożek (25') 1 - 0
Bruno Boeri (61') 2 - 0
Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 2 - 0 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 2 - 0 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinazinho F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 25 gràcies a la jugada de Marek Bożek, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, el Pinazinho va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bruno Boeri, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Rade Jugović va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Robert Wysocki va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marek Bożek per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Henri Molari va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Al minut 79, Dmitriy Gromyko gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Casas Bajas F.S

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Casas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Carlo Cance va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlo Cance que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El Casas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Lenos Ermionis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Casas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Roman Kriho va sortir desviat a la dreta de la porteria.