Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Destellos de calidade (989585) - Atlètic Periquito (1591303) » 654444752: T62/J7/IV

Liga 654444752 Información oficial sobre el partido 654444752 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / IV.42 (3465)

Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido 2 - 3 Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido
0 - 1 Francisco José Iguerabide (25')
Guillaume Van West (27') 1 - 1
Guillaume Van West (30') 2 - 1
2 - 2 Santiago Roca (33')
2 - 3 Jakub Nýdrle (81')
Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido 2 - 3 Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Destellos de calidade Alineación oficial del equipo 'Destellos de calidade' en el partido 2 - 0 Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Destellos de calidade

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 del partit, el jugador Guillaume Van West de Destellos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Una falta al minut 30 va provocar un lliure directe. Guillaume Van West el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Destellos va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Elton Trickett va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Pere Filella una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Cassiano Nascimento va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Paweł Hubka va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Destellos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dávid Vágó en un 1 contra 1 amb el porter Cassiano Nascimento, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 68 en Elton Trickett ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alfredo Soto el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Elton Trickett! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Elton Trickett, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Paweł Hubka va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paweł Hubka de Destellos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Periquito eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 25, Francisco José Iguerabide va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Santiago Roca va marcar al minut 33 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jakub Nýdrle va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Periquito va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jaromír Synek va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Francisco José Iguerabide de Periquito, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 60, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El Periquito va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Juan Pablo Rebolledo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.