Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Facoquéros Fartusqueros FC (1419354) - Fichas fichadas (994967) » 654443396: T62/J4/IV

Liga 654443396 Información oficial sobre el partido 654443396 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / IV.18 (3441)

Facoquéros Fartusqueros FC Alineación oficial del equipo 'Facoquéros Fartusqueros FC' en el partido 3 - 0 Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido
Vicente Keuter (27') 1 - 0
Pedro Cuadérnigas (32') 2 - 0
Vicente Keuter (79') 3 - 0
Facoquéros Fartusqueros FC Alineación oficial del equipo 'Facoquéros Fartusqueros FC' en el partido 3 - 0 Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Facoquéros Fartusqueros FC Alineación oficial del equipo 'Facoquéros Fartusqueros FC' en el partido 2 - 0 Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Facoquéros Fartusqueros FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gerardo 'el Vasco' Urdiales va anar directament als peus de Vicente Keuter que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Pedro Cuadérnigas va incrementar l'avantatge de Fartusqueros amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fartusqueros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vicente Keuter va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Fartusqueros Sorin Alupoaie quasi marca al minut 60 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pedro Cuadérnigas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Delio Puglisi.

Fichas fichadas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Przemysław Kacprzyński va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 8 en Philippe Morin ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Philipp Dolezal el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): fichadas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 15, però Przemysław Kacprzyński va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de fichadas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Luigi Cavaciocchi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Przemysław Kacprzyński de fichadas no va ser gol per ben poc.