Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.KaSPaN (440801) - Guapito en la Red (993891) » 654443155: T62/J14/IV

Liga 654443155 Información oficial sobre el partido 654443155 en Hattrick

16.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 14 / IV.13 (3436)

CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 1 - 0 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
Adam Abd El Wahab (57') 1 - 0
CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 1 - 0 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 2 - 0 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD ALCORCON

Goles Goles

  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Adam Abd El Wahab de ALCORCON aconseguir un gol al minut 57 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Antoni Fulquet del ALCORCON ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Gedgailas Bakaneckis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ALCORCON.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): ALCORCON va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francesco Pietrucci ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Oscar Koehler va estar a punt d'avançar els locals al minut 48 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pietro Baroncini. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Pietro Baroncini gairebé va marcar per a ALCORCON des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Gregori de ALCORCON va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oscar Koehler.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Víctor Gregori de ALCORCON es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 72.

Guapito en la Red

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Bento Carvalho Leite que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Guapito va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mauricio Sanz va desviar el xut final de Enrique 'Torpedo' Fines després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Guapito van sortir al contraatac al minut 49, però Bento Carvalho Leite va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.