Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toxicroak CF (1371023) - Snow_Kids (797629) » 654442656: T62/J1/IV

Liga 654442656 Información oficial sobre el partido 654442656 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / IV.5 (3428)

Toxicroak CF Alineación oficial del equipo 'Toxicroak CF' en el partido 2 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Redlof Donath (23') 1 - 0
Redlof Donath (77') 2 - 0
Toxicroak CF Alineación oficial del equipo 'Toxicroak CF' en el partido 2 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toxicroak CF Alineación oficial del equipo 'Toxicroak CF' en el partido 2 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toxicroak CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Toxicroak contenien la respiració mentre en Redlof Donath s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mateus Lopes Graça va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Redlof Donath la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Toxicroak ho intentava per la dreta per mitjà de Redlof Donath, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Mateus Lopes Graça gairebé va marcar per a Toxicroak des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Snow_Kids

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Snow_Kids va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Luka Bazgadze va quedar-se sol davant el porter Juan Luis Grande, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jordy De Vilder que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): El jugador visitant Kari Leisey va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 39 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Snow_Kids va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raynald Rivière, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 85 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jordy De Vilder amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 250 Minuto 86 (Ocasión de falta): Després de 86 minuts, Kari Leisey va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Juan Luis Grande el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luka Bazgadze.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raynald Rivière de Snow_Kids amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Kubilay Sağdıç de Snow_Kids va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.