Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Luis Aragones (490026) - JACARILLA CF (1598349) » 653491388: T62/R1

Copa 653491388 Información oficial sobre el partido 653491388 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 1

Atletico Luis Aragones Alineación oficial del equipo 'Atletico Luis Aragones' en el partido 5 - 2 Peñarol de Burgos Alineación oficial del equipo 'Peñarol de Burgos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Luis Aragones Alineación oficial del equipo 'Atletico Luis Aragones' en el partido 0 - 1 Peñarol de Burgos Alineación oficial del equipo 'Peñarol de Burgos' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Luis Aragones

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): En Sergio Alberto Douek va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mickaël Bouloc va entorpir al marcador d'en Hermes Arévalo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gregorio Carrera va sortir per sobre el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Gregorio Carrera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco Ramírez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Ferenc Csincsák de Atletico, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francisco Ramírez en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Atletico, Joel Reverté, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Baltasar Pizarro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 2.

Peñarol de Burgos

Goles Goles

  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Als 62 minuts de partit, Kerwin Dobnik de Peñarol va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Ricard Cos va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Baltasar Pizarro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Peñarol va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Yuri Marinangeli va quedar-se sol davant el porter Baltasar Pizarro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 290 Minuto 110 (Ocasión de falta): En Kerwin Dobnik va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Egolf Grabher de Peñarol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 義輝 (Yoshiteru) 小野寺 (Onodera) de Peñarol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Peñarol Francisco Ramírez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Juan Igüeldo de Peñarol anava molt fort i col·locat però Baltasar Pizarro no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Filemón da Pontenova anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Peñarol.