Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualizaciones en curso. 4 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 649669035

Liga 649669035 Información oficial sobre el partido 649669035 en Hattrick

26.10.2019 19:15:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Glärnisch Fighters Alineación oficial del equipo 'Glärnisch Fighters' en el partido 4 - 0 Stoney United Alineación oficial del equipo 'Stoney United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Glärnisch Fighters Alineación oficial del equipo 'Glärnisch Fighters' en el partido 3 - 0 Stoney United Alineación oficial del equipo 'Stoney United' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glärnisch Fighters

Goles Goles

 • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Glaronia, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Samuele Baccarani per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
 • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Glaronia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Porfírio Pinto progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
 • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amri Khayat va incrementar l'avantatge de Glaronia amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
 • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Simon Gurfinkel va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

 • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Al minut 13, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
 • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Kamil Łagódka va marxar per velocitat al minut 34 i va fer una passada de la mort a Samuele Baccarani, però aquest va fallar.
 • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Glaronia ho intentava per la dreta per mitjà de Emiel Smulders, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
 • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Andrei Cocriş de Glaronia no va ser gol per ben poc.

Stoney United

Ocasiones Ocasiones

 • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Stoney van sortir al contraatac al minut 14, però Gian Buzetta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
 • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Guillaume Flix va fer una jugada per la banda esquerra, però Gamal Al-Shafar va aturar el seu xut.
 • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Aurelio Bürlimann sol davant la porteria al minut 42, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patryk Omyliński de Stoney amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.