Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BeeF eSports (1460391) - Los Tercios Españoles (1593730) » 649301390: T61/J13/VII

Liga 649301390 Información oficial sobre el partido 649301390 en Hattrick

18.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / VII.736 (38772)

san joses Alineación oficial del equipo 'san joses' en el partido 4 - 1 La pesetilla Alineación oficial del equipo 'La pesetilla' en el partido
0 - 1 Adei Saizar (7')
Joakim Lubjuhn (20') 1 - 1
Joakim Lubjuhn (56') 2 - 1
Samuele Marchetti (57') 3 - 1
Valerio Gualerzi (87') 4 - 1
san joses Alineación oficial del equipo 'san joses' en el partido 4 - 1 La pesetilla Alineación oficial del equipo 'La pesetilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
san joses Alineación oficial del equipo 'san joses' en el partido 4 - 1 La pesetilla Alineación oficial del equipo 'La pesetilla' en el partido
Tiene un resultado normal 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san joses

Goles Goles

  • 110 Minuto 20 (Gol de falta): Una falta al minut 20 va proporcionar un lliure directe al joses. Joakim Lubjuhn va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 56 gràcies a la jugada de Joakim Lubjuhn, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Samuele Marchetti va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del joses va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Valerio Gualerzi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yiannis Lidorikis va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant José Domezain va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Jürgen van Xanten es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Florian Wachtelschlag va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Joakim Lubjuhn, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Steeven Bänzinger de joses es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valerio Gualerzi de joses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Władysław Sobotka de joses va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

La pesetilla

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adei Saizar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a pesetilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Isma Tomàs de pesetilla va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jaime Urquizu que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Isma Tomàs quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): pesetilla va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Oswald Van Wert va desviar el xut final de Abel Marín Palacios després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Jaime Urquizu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.