Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Salou (1420488) - GOLOSA CF (1417067) » 649299230: T61/J5/VII

Liga 649299230 Información oficial sobre el partido 649299230 en Hattrick

23.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VII.698 (38734)

Rubensitos Alineación oficial del equipo 'Rubensitos' en el partido 4 - 1 bayer de muro Alineación oficial del equipo 'bayer de muro' en el partido
Mariano Argüelles (26') 1 - 0
Juan Camilo Hansen (40') 2 - 0
Antonio Yelpo (73') 3 - 0
3 - 1 Sergio de los Ríos (74')
Antonio Yelpo (75') 4 - 1
Rubensitos Alineación oficial del equipo 'Rubensitos' en el partido 4 - 1 bayer de muro Alineación oficial del equipo 'bayer de muro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rubensitos Alineación oficial del equipo 'Rubensitos' en el partido 4 - 0 bayer de muro Alineación oficial del equipo 'bayer de muro' en el partido
Tiene un resultado normal 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubensitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mariano Argüelles ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Rubensitos es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Juan Camilo Hansen de Rubensitos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Antonio Yelpo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 73 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Als 75 minuts de joc, els nois de Rubensitos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Antonio Yelpo augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Rubensitos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mihai-Valentin Anea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos San Claudio.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ignacio Charta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Antonio Yelpo de Rubensitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Jesús García de Piedra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Camilo Hansen va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Fabricio Elosúa aquest no va estar a l'altura.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al minut 91, Juan Camilo Hansen gairebé va marcar per a Rubensitos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Alexandre Busqueta de Rubensitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

bayer de muro

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Sergio de los Ríos va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 74 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Carles Asensi de bayer, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Paul Richardson s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.