Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Quiroga (436364) - resakosas con marcha (309581) » 649292439: T61/J1/VII

Liga 649292439 Información oficial sobre el partido 649292439 en Hattrick

26.10.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VII.577 (38613)

Hogwarts C.F Alineación oficial del equipo 'Hogwarts C.F' en el partido 0 - 3 Real Chismarrako Alineación oficial del equipo 'Real Chismarrako' en el partido
0 - 1 Nacho Lobo Heras (42')
0 - 2 Moisés Peñalba (43')
0 - 3 Moisés Peñalba (58')
Hogwarts C.F Alineación oficial del equipo 'Hogwarts C.F' en el partido 0 - 3 Real Chismarrako Alineación oficial del equipo 'Real Chismarrako' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hogwarts C.F Alineación oficial del equipo 'Hogwarts C.F' en el partido 2 - 1 Real Chismarrako Alineación oficial del equipo 'Real Chismarrako' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,7 % 13,7 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hogwarts C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Bernardo Bordón va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Hogwarts va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francesc de Pau Boncompte en un 1 contra 1 amb el porter Manèu Pericàs, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Hogwarts va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pep Xutglà ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al 69, Francesc de Pau Boncompte hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Manèu Pericàs. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Antonio Forcas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Francesc de Pau Boncompte rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Manèu Pericàs i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Hogwarts, però el xut de Francesc de Pau Boncompte va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Hogwarts va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Manèu Pericàs no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesc de Pau Boncompte de Hogwarts es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Real Chismarrako

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Chismarrako agafava avantatge al minut 42 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nacho Lobo Heras amb mestria.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Chismarrako va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Moisés Peñalba va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 180 Minuto 58 (Gol de falta): Al minut 58, una falta xutada per Moisés Peñalba va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Chismarrako. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Chismarrako va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Martín Canterelles, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Martín Canterelles es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Juanjo Ferra de Chismarrako va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.