Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.F.C Hendrik Johannes (1456416) - Atromitos CF (1419131) » 649289146: T61/J4/VII

Liga 649289146 Información oficial sobre el partido 649289146 en Hattrick

16.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VII.518 (38554)

Dragon Team 77 Alineación oficial del equipo 'Dragon Team 77' en el partido 0 - 4 Valdepeñas Balompié Alineación oficial del equipo 'Valdepeñas Balompié' en el partido
0 - 1 Rodrigo de Berceo (60')
0 - 2 Rodrigo de Berceo (69')
0 - 3 Rodrigo de Berceo (70')
0 - 4 Rodrigo de Berceo (78')
Dragon Team 77 Alineación oficial del equipo 'Dragon Team 77' en el partido 0 - 4 Valdepeñas Balompié Alineación oficial del equipo 'Valdepeñas Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dragon Team 77 Alineación oficial del equipo 'Dragon Team 77' en el partido 0 - 6 Valdepeñas Balompié Alineación oficial del equipo 'Valdepeñas Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragon Team 77

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): César Pozo López va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Denís Cebrián va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Valdepeñas Balompié

Goles Goles

  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Valdepeñas va ser finalitzada des de l'esquerra per Rodrigo de Berceo al minut 60. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rodrigo de Berceo va augmentar l'avantatge de Valdepeñas a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Rodrigo de Berceo va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Valdepeñas per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 78. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Rodrigo de Berceo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Josep Joan Morera va servir per deixar enrere el gegant Alio González Grado al minut 15, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Lucjan Burdzik va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Martín Robles, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lucjan Burdzik ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Valdepeñas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Martín Robles va desviar el xut final de Josep Maria Xaubet després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Lucjan Burdzik de Valdepeñas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rodrigo de Berceo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Valdepeñas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alfonso Tello va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27 en Vesa Tilaeus va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.