Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC El Papiol (1337505) - Meloncillos F.C. (1590473) » 649287837: T61/J13/VII

Liga 649287837 Información oficial sobre el partido 649287837 en Hattrick

18.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / VII.494 (38530)

Real Javatos C.F Alineación oficial del equipo 'Real Javatos C.F' en el partido 0 - 3 Meloncillos F.C. Alineación oficial del equipo 'Meloncillos F.C.' en el partido
0 - 1 David Aburuza (16')
0 - 2 David Aburuza (19')
0 - 3 Luis Fernando González de la Aleja (75')
Real Javatos C.F Alineación oficial del equipo 'Real Javatos C.F' en el partido 0 - 3 Meloncillos F.C. Alineación oficial del equipo 'Meloncillos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Javatos C.F Alineación oficial del equipo 'Real Javatos C.F' en el partido 2 - 1 Meloncillos F.C. Alineación oficial del equipo 'Meloncillos F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,8 % 37,1 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Javatos C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 5 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 5, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Agapeto Sagarmendi sempre els tira per la dreta i en Amir Corbal, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 210 Minuto 18 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Agapeto Sagarmendi quasi empata el partit per a Javatos, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Meloncillos F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Aburuza de Meloncillos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): El Meloncillos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en David Aburuza va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 75 minuts quan Vicente Pérez-Blanco va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Luis Fernando González de la Aleja, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Xurde Holguín Garralón va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luis Fernando González de la Aleja. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Vicente Pérez-Blanco, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Vicente Pérez-Blanco va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Xurde Holguín Garralón al minut 66.