Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kruger F.C. (315031) - República Catalana (440247) » 649282848: T61/J11/VII

Liga 649282848 Información oficial sobre el partido 649282848 en Hattrick

04.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VII.405 (38441)

peinamelucas Alineación oficial del equipo 'peinamelucas' en el partido 4 - 1 República Catalana Alineación oficial del equipo 'República Catalana' en el partido
Ero da Canda (27') 1 - 0
1 - 1 Fernando Vázquez Zafra (35')
Dino Stranders (67') 2 - 1
Xavier Clergeot (68') 3 - 1
Tomàs Mirabitllas (72') 4 - 1
peinamelucas Alineación oficial del equipo 'peinamelucas' en el partido 4 - 1 República Catalana Alineación oficial del equipo 'República Catalana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
peinamelucas Alineación oficial del equipo 'peinamelucas' en el partido 4 - 0 República Catalana Alineación oficial del equipo 'República Catalana' en el partido
Tiene un resultado normal 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

peinamelucas

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ero da Canda de peinamelucas aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador Dino Stranders de peinamelucas, després de 67 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip peinamelucas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Xavier Clergeot va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): peinamelucas va augmentar la diferència quan Tomàs Mirabitllas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): peinamelucas va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Pablo Oxenstierna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Pablo Oxenstierna arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, Tomàs Mirabitllas gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de peinamelucas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ero da Canda va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ero da Canda, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pierrot Hébert de peinamelucas es va guanyar la targeta groga merescudament.

República Catalana

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): República sabia com jugar al contraatac, i al minut 35, Fernando Vázquez Zafra va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Fernando Vázquez Zafra hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Rune Rosnes havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Fernando Vázquez Zafra va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Adrien Planchard va fer una estirada espectacular al minut 76, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Fernando Vázquez Zafra.