Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pim-Pam-Toma-Lacasitos (31045) - Palmeros FC (991394) » 649262940: T61/J4/VII

Liga 649262940 Información oficial sobre el partido 649262940 en Hattrick

16.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VII.50 (38086)

Energie Ene Alineación oficial del equipo 'Energie Ene' en el partido 4 - 1 Palmeros FC Alineación oficial del equipo 'Palmeros FC' en el partido
Marco Girardi (15') 1 - 0
Yonah van Ierland (32') 2 - 0
Mzunani Malanje (42') 3 - 0
3 - 1 Plàcid Saura (79')
Mzunani Malanje (84') 4 - 1
Energie Ene Alineación oficial del equipo 'Energie Ene' en el partido 4 - 1 Palmeros FC Alineación oficial del equipo 'Palmeros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Energie Ene Alineación oficial del equipo 'Energie Ene' en el partido 0 - 1 Palmeros FC Alineación oficial del equipo 'Palmeros FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Energie Ene

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Ene prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Marco Girardi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Yonah van Ierland va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a Ene.
  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): El porter de Ene va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mzunani Malanje va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ene van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 1 mitjançant en Mzunani Malanje.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Dries Jacoby va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Mzunani Malanje, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ene va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mzunani Malanje, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Palmeros FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, Jacinto Irayueta va pentinar un córner cap al segon pal que Plàcid Saura va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Palmeros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Tamariz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Plàcid Saura de Palmeros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Díaz de Quintana es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.