Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deskicio (490568) - Lugofc (125761) » 649262066: T61/J10/VII

Liga 649262066 Información oficial sobre el partido 649262066 en Hattrick

28.12.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / VII.34 (38070)

pelon's house Alineación oficial del equipo 'pelon's house' en el partido 2 - 1 armi fca Alineación oficial del equipo 'armi fca' en el partido
0 - 1 Anen Amitasarobe (37')
Txaber Oiartza (40') 1 - 1
Txaber Oiartza (72') 2 - 1
pelon's house Alineación oficial del equipo 'pelon's house' en el partido 2 - 1 armi fca Alineación oficial del equipo 'armi fca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pelon's house Alineación oficial del equipo 'pelon's house' en el partido 3 - 1 armi fca Alineación oficial del equipo 'armi fca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pelon's house

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, Jacinto Andreu va pentinar un córner cap al segon pal que Txaber Oiartza va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Txaber Oiartza, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. pelons es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Arizmendi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Nèstor Altimir arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Nèstor Altimir va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): pelons va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xavi Pareta en un 1 contra 1 amb el porter Nicolás Campo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xavi Pareta va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Nicolás Campo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

armi fca

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Anen Amitasarobe va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de armi i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Marcos Francisco Yurrita va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, un refús desafortunat de Román Pérez Mazo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Anen Amitasarobe no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 274 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Pedro Baniela que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del armi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Arturo Cagromiz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anen Amitasarobe de armi es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.