Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

infanteria (119395) - The Dublin Metros (487985) » 649257889: T61/J2/VI

Liga 649257889 Información oficial sobre el partido 649257889 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.984 (15302)

infanteria Alineación oficial del equipo 'infanteria' en el partido 0 - 3 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
0 - 1 Francesco Martinez (67')
0 - 2 Francesco Martinez (77')
0 - 3 Ròmul Poquet (79')
infanteria Alineación oficial del equipo 'infanteria' en el partido 0 - 3 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
infanteria Alineación oficial del equipo 'infanteria' en el partido 0 - 1 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,0 % 0,8 % 88,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

infanteria

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de infanteria va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Saif Abdulrazaq Al-Jashmy, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Sébastien Vayer de infanteria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Octavian Casandrescu de infanteria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The Dublin Metros

Goles Goles

  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Francesco Martinez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Dublin augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Francesco Martinez es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del infanteria. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ròmul Poquet la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Dublin es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Mario Ferré Gracia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Ròmul Poquet va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Dublin que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francesco Martinez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Francesco Martinez va estar a punt de posar per davant a Dublin amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Elvis Calabretta va impedir un gol cantat.