Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bertí FC (991871) - YonkoStyle (1367792) » 649257181: T61/J7/VI

Liga 649257181 Información oficial sobre el partido 649257181 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VI.971 (15289)

Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido 5 - 0 BARRAQUETAS ATH. Alineación oficial del equipo 'BARRAQUETAS ATH.' en el partido
Dani Giner (3') 1 - 0
Janne Paso (11') 2 - 0
Pedro José Reyna (20') 3 - 0
Diego Sánchez Bueno (48') 4 - 0
Dani Giner (55') 5 - 0
Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido 5 - 0 BARRAQUETAS ATH. Alineación oficial del equipo 'BARRAQUETAS ATH.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido 3 - 0 BARRAQUETAS ATH. Alineación oficial del equipo 'BARRAQUETAS ATH.' en el partido
Tiene suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bertí FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Bertí va posar-se per davant 1 - 0 al minut 3, quan Dani Giner va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11, Bertí va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Janne Paso, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BARRAQUETAS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro José Reyna la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bertí es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 20.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Diego Sánchez Bueno de Bertí va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dani Giner es va introduir dins la defensa central al minut 55, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Janne Paso gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maximilian Josef Tuschl va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jorge Hielz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Diego Sánchez Bueno, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Hielz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

BARRAQUETAS ATH.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del BARRAQUETAS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Frede Biehl, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 25 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BARRAQUETAS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Howard Lynch va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 63 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Harry Pham, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Çetin Sevde va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Víctor Mendoza no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Márió Juhász de BARRAQUETAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.