Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la palma team fc (796309) - Harry Houdini (774055) » 649256846: T61/J7/VI

Liga 649256846 Información oficial sobre el partido 649256846 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VI.965 (15283)

la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido 1 - 0 Harry Houdini Alineación oficial del equipo 'Harry Houdini' en el partido
Amunds Dīzenbergs (39') 1 - 0
la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido 1 - 0 Harry Houdini Alineación oficial del equipo 'Harry Houdini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido 2 - 2 Harry Houdini Alineación oficial del equipo 'Harry Houdini' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,7 % 23,7 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la palma team fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Amunds Dīzenbergs va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de palma.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): palma va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Amunds Dīzenbergs va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a palma per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giancarlo Banchelli, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 36 en Giancarlo Banchelli ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alessandro Cosi el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amunds Dīzenbergs una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Elmar Keilheim va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Giancarlo Banchelli de palma gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alex-Iulian Guş es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Harry Houdini

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Harris Harrison va estar a punt de posar per davant a Houdini amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fabian Vallaster va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nilmar Camargo Jr. ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): 黄 (Huang) 偌镕 (Ruorong) va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Iosif Yialampoukas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fabian Vallaster va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nilmar Camargo Jr. de Houdini va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Šimon Voňka que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Šimon Voňka va rematar amb l'empenya exterior desviat.