Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caparacena Club Fútbol (1580160) - Arakel Boys (492698) » 649252152: T61/J9/VI

Liga 649252152 Información oficial sobre el partido 649252152 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / VI.881 (15199)

Calabardina f.c. Alineación oficial del equipo 'Calabardina f.c.' en el partido 5 - 2 Arakel Boys Alineación oficial del equipo 'Arakel Boys' en el partido
Xerónimo Cabarcos (7') 1 - 0
Paolo Righini (21') 2 - 0
2 - 1 Kian Attarzadeh (62')
Emil Jachymski (63') 3 - 1
3 - 2 Víctor Bronet (64')
Erlantz Apetetxea (70') 4 - 2
Óscar Ríos Argote (78') 5 - 2
Calabardina f.c. Alineación oficial del equipo 'Calabardina f.c.' en el partido 5 - 2 Arakel Boys Alineación oficial del equipo 'Arakel Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Calabardina f.c. Alineación oficial del equipo 'Calabardina f.c.' en el partido 4 - 0 Arakel Boys Alineación oficial del equipo 'Arakel Boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calabardina f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Xerónimo Cabarcos de Calabardina aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paolo Righini, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Calabardina.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Emil Jachymski es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Erlantz Apetetxea, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Calabardina va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Óscar Ríos Argote des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Jaume Esquembre una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 17, però una magnífica aturada de Walter Giorgio Pestrin va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Inalchuk Nevniz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Erlantz Apetetxea va entorpir al marcador d'en Jaume Esquembre per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Xerónimo Cabarcos de Calabardina va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Trond Wiken, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 225 Minuto 90 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Emil Jachymski va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91, Rafael Palafox Tabuenca gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manuel Moyano Pineda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Ríos Argote es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Arakel Boys

Goles Goles

  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Kian Attarzadeh sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 62 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Víctor Bronet de Arakel després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 90 (Ocasión evento especial): Roli Hagmann va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 90, però no s'esperava que en Rafael Palafox Tabuenca, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 242 Minuto 92 (Ocasión de contra por la izquierda): Arakel van sortir al contraatac al minut 92, però Víctor Bronet va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vincenzo Golino de Arakel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.