Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

liletas (774867) - Athletic Trapagaran (492895) » 649244252: T61/J8/VI

Liga 649244252 Información oficial sobre el partido 649244252 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.740 (15058)

liletas Alineación oficial del equipo 'liletas' en el partido 2 - 1 Athletic Trapagaran Alineación oficial del equipo 'Athletic Trapagaran' en el partido
0 - 1 Gyula Orbán (22')
Jesús Romero Sánchez (26') 1 - 1
Jeff Shapiro (83') 2 - 1
liletas Alineación oficial del equipo 'liletas' en el partido 2 - 1 Athletic Trapagaran Alineación oficial del equipo 'Athletic Trapagaran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
liletas Alineación oficial del equipo 'liletas' en el partido 3 - 0 Athletic Trapagaran Alineación oficial del equipo 'Athletic Trapagaran' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

liletas

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Gurbitz Iraburu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jesús Romero Sánchez va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 26.
  • 120 Minuto 83 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 83, indicava inequívocament que en Jeff Shapiro va saber trobar la xarxa rival. liletas desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Jesús Romero Sánchez va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Abel Garitano va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de liletas.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): liletas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 72 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roberto Curinga ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): liletas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tevfik Tepe en un 1 contra 1 amb el porter Wiggo Kärrhall, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Jeff Shapiro de liletas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Athletic Trapagaran

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gyula Orbán de Trapagaran va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Jokin Urkidizar, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gvydas Petroliūnas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): David Ortega, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.