Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cobrix FC (118686) - Oliver Atom FC (120298) » 649240696: T61/J1/VI

Liga 649240696 Información oficial sobre el partido 649240696 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VI.677 (14995)

NewCastle Athletic Club Alineación oficial del equipo 'NewCastle Athletic Club' en el partido 1 - 4 Boobies Team Alineación oficial del equipo 'Boobies Team' en el partido
Iker 'Bart' Muniain (2') 1 - 0
1 - 1 Paulo Díaz de Estrada (18')
1 - 2 Claudio Pintos Saldaña (29')
1 - 3 Paulo Díaz de Estrada (49')
1 - 4 Raúl Canals (61')
NewCastle Athletic Club Alineación oficial del equipo 'NewCastle Athletic Club' en el partido 1 - 4 Boobies Team Alineación oficial del equipo 'Boobies Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
NewCastle Athletic Club Alineación oficial del equipo 'NewCastle Athletic Club' en el partido 0 - 6 Boobies Team Alineación oficial del equipo 'Boobies Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NewCastle Athletic Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): NewCastle va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Iker 'Bart' Muniain va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): NewCastle van sortir al contraatac al minut 63, però Julen Guerrero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NewCastle va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Julen Guerrero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Boobies Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NewCastle. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paulo Díaz de Estrada la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Boobies es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 18.
  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): Boobies va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Claudio Pintos Saldaña va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Paulo Díaz de Estrada va augmentar l'avantatge de Boobies a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Boobies va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Constantin Canaval, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Raúl Canals que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Constantin Canaval ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Claudio Pintos Saldaña va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Ulrich Hans Holunder quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iago Herrerias, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luca Mertheim va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Raúl Canals va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Meliton Dochia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.