Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

panqueques (120126) - C.D. New Averland (1598030) » 649238882: T61/J10/VI

Liga 649238882 Información oficial sobre el partido 649238882 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / VI.644 (14962)

panqueques Alineación oficial del equipo 'panqueques' en el partido 3 - 4 C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido
0 - 1 Juan Pedro Vizcarreto (8')
Grim Kindwald (32') 1 - 1
1 - 2 Joan Antoni Tilló (34')
Grim Kindwald (35') 2 - 2
2 - 3 Joan Sanfeliu (36')
Giancarlo Gramazio (37') 3 - 3
3 - 4 Joan Antoni Tilló (77')
panqueques Alineación oficial del equipo 'panqueques' en el partido 3 - 4 C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
panqueques Alineación oficial del equipo 'panqueques' en el partido 0 - 3 C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido
Tiene bastante suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

panqueques

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): El contraatac de panqueques va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Grim Kindwald va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): Després de 35 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al panqueques, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Grim Kindwald de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Makan Esmaeilian sempre és una garantia. Al minut 37, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Giancarlo Gramazio marcar el 3 - 3 per al panqueques.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Evdokim Brytkov del panqueques ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 290 Minuto 69 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Erlend Moltubakk era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 69. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

C.D. New Averland

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Averland prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Juan Pedro Vizcarreto.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Axular Zaldua va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Averland, Joan Antoni Tilló, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joan Sanfeliu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joan Antoni Tilló va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Sergio Echezarreta va marcar al minut 65 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ismael Isundegui que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gaizka Olabiaga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.