Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real national (1369282) - Siempre Mais (1601222) » 649237192: T61/J7/VI

Liga 649237192 Información oficial sobre el partido 649237192 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VI.614 (14932)

real national Alineación oficial del equipo 'real national' en el partido 0 - 4 Siempre Mais Alineación oficial del equipo 'Siempre Mais' en el partido
0 - 1 Miguel Ángel López Jiménez (15')
0 - 2 Alfred Flamskär (33')
0 - 3 Victor Lewis (43')
0 - 4 Philipp Halem (66')
real national Alineación oficial del equipo 'real national' en el partido 0 - 4 Siempre Mais Alineación oficial del equipo 'Siempre Mais' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
real national Alineación oficial del equipo 'real national' en el partido 1 - 5 Siempre Mais Alineación oficial del equipo 'Siempre Mais' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real national

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Manolo Pacheco va ser clau en la jugada d'atac de national al minut 39, quan ell mateix va fer una passada brutal a Isidoro Faria, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Siempre Mais

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): En József Nemesi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Siempre, un peu providencial d'en Miguel Ángel López Jiménez va situar el 0-1 al panell digital.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Siempre van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alfred Flamskär va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Victor Lewis va augmentar l'avantatge de Siempre a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Philipp Halem de Siempre l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 66 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, Philipp Halem va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Adrián Del Rosario Leng va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alfred Flamskär al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Bahtiyar Otluğ, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Siempre va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Alfred Flamskär va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Siempre que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 289 Minuto 90 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Bahtiyar Otluğ per la seva rapidesa. Al minut 90 va intentar marxar per velocitat d'en Guillermo Diego, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Halsema de Siempre es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Halsema de Siempre va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".