Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PLUS ULTRA BARÇA (434496) - Sa Masîa (995371) » 649236055: T61/J3/VI

Liga 649236055 Información oficial sobre el partido 649236055 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.594 (14912)

ElBigotdeInsa Alineación oficial del equipo 'ElBigotdeInsa' en el partido 2 - 1 yatusabe Alineación oficial del equipo 'yatusabe' en el partido
Oier Zilaurren (35') 1 - 0
1 - 1 Kenneth D'Amato (61')
Adrián Fernández Hinestrosa (68') 2 - 1
ElBigotdeInsa Alineación oficial del equipo 'ElBigotdeInsa' en el partido 2 - 1 yatusabe Alineación oficial del equipo 'yatusabe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ElBigotdeInsa Alineación oficial del equipo 'ElBigotdeInsa' en el partido 2 - 2 yatusabe Alineación oficial del equipo 'yatusabe' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,2 % 32,1 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ElBigotdeInsa

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Oier Zilaurren, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ElBigotdeInsa es posava per davant!
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): ElBigotdeInsa, atacant per l'esquerra al minut 68, va aprofitar el magnífic llançament de Adrián Fernández Hinestrosa per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Guillermo Solís Martagón va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en José Mauricio Barrios rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bernard Maiyani al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Massimo Arcais va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Guillermo Solís Martagón va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 41. En Adrián Fernández Hinestrosa va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Joaquín Mateo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bernard Maiyani va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Joaquín Mateo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guillermo Solís Martagón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lolo Cabex de ElBigotdeInsa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

yatusabe

Goles Goles

  • 186 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de yatusabe amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Kenneth D'Amato, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Kənan Hüseynli quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Dean Sharland va fer una jugada per la banda esquerra, però Fermí Sardiné va aturar el seu xut.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Massimo Arcais haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a yatusabe al minut 60.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Alois Messner per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 69, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 89 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Udo Dollbergen va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sisto Giantomasi de yatusabe es va guanyar la targeta groga merescudament.