Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XeviTeam (1588045) - los llanillos b (1595329) » 649232943: T61/J9/VI

Liga 649232943 Información oficial sobre el partido 649232943 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / VI.538 (14856)

XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido 2 - 2 los llanillos b Alineación oficial del equipo 'los llanillos b' en el partido
0 - 1 Yiorgos Stavris (10')
0 - 2 Yiorgos Stavris (31')
Suavi Menekşe (86') 1 - 2
Grzegorz Grzesikowski (88') 2 - 2
XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido 2 - 2 los llanillos b Alineación oficial del equipo 'los llanillos b' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido 4 - 0 los llanillos b Alineación oficial del equipo 'los llanillos b' en el partido
Tiene mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XeviTeam

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El XeviTeam no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Suavi Menekşe es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al XeviTeam una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Grzegorz Grzesikowski, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): XeviTeam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aimantas Rasinskas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): XeviTeam va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Arne Hedelfingen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Grzegorz Grzesikowski de XeviTeam va intentar batre la porteria rival al minut 25 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del XeviTeam van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Suavi Menekşe, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan Arne Hedelfingen des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): XeviTeam va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Daniel Turcu va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Daniel Turcu va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Suavi Menekşe de XeviTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

los llanillos b

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de llanillos eren letals, i Yiorgos Stavris va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 31 i semblava que llanillos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Yiorgos Stavris va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El llanillos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Rhys Smith va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 205 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Frédéric Cayre marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Jožef Bucik que va xutar a fora per molt poc.