Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casas Bajas F.S (490564) - Sementales Indultados Astifinos (775876) » 649226765: T61/J5/VI

Liga 649226765 Información oficial sobre el partido 649226765 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VI.428 (14746)

Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 4 - 0 Sementales Indultados Astifinos Alineación oficial del equipo 'Sementales Indultados Astifinos' en el partido
Carlo Cance (4') 1 - 0
Hermanni Ikola (21') 2 - 0
Marcial Palacios (58') 3 - 0
Reinaldo Jaramillo (79') 4 - 0
Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 4 - 0 Sementales Indultados Astifinos Alineación oficial del equipo 'Sementales Indultados Astifinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 2 - 0 Sementales Indultados Astifinos Alineación oficial del equipo 'Sementales Indultados Astifinos' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casas Bajas F.S

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Carlo Cance, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Casas es posava per davant!
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Casas va aconseguir el 2 - 0 quan Hermanni Ikola va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Casas. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Marcial Palacios xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Casas va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Reinaldo Jaramillo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Kike Nervo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Carlo Cance, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fazil Hüseynov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Carlo Cance va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Patrik Mlinár va entorpir al marcador d'en Ion Druţă per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Casas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fazil Hüseynov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Sementales Indultados Astifinos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sementales van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Reza Ziarati va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Eetu Hettula ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sami Eloniemi.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Jorge Treviño de Sementales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.