Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jirry (1460514) - Rumpelstinsky14 (1583801) » 649226721: T61/J8/VI

Liga 649226721 Información oficial sobre el partido 649226721 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.427 (14745)

Vigor Patizambo Alineación oficial del equipo 'Vigor Patizambo' en el partido 1 - 1 PBN FC Alineación oficial del equipo 'PBN FC' en el partido
0 - 1 Olgun Keklik (62')
Sugoi Arakoetxea (69') 1 - 1
Vigor Patizambo Alineación oficial del equipo 'Vigor Patizambo' en el partido 1 - 1 PBN FC Alineación oficial del equipo 'PBN FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vigor Patizambo Alineación oficial del equipo 'Vigor Patizambo' en el partido 2 - 1 PBN FC Alineación oficial del equipo 'PBN FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,2 % 32,9 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vigor Patizambo

Goles Goles

  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Patizambo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Sugoi Arakoetxea que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 69 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Patizambo Augusto Borau quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sugoi Arakoetxea l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Patizambo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Isidre Fonollet va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

PBN FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Olgun Keklik va marcar al minut 62 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del PBN van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Luis Lorenzo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dan Ivaşcă de PBN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, César Costana de PBN es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Dan Ivaşcă va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.