Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TeToso y TePandemio (988941) - Real Huergas C.F. (440928) » 649226213: T61/J7/VI

Liga 649226213 Información oficial sobre el partido 649226213 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VI.418 (14736)

Mejuegolalife Alineación oficial del equipo 'Mejuegolalife' en el partido 2 - 1 Real Huergas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Huergas C.F.' en el partido
Lidor Snunit (44') 1 - 0
Iñaki Reyna (74') 2 - 0
2 - 1 Lee Delany (76')
Mejuegolalife Alineación oficial del equipo 'Mejuegolalife' en el partido 2 - 1 Real Huergas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Huergas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mejuegolalife Alineación oficial del equipo 'Mejuegolalife' en el partido 1 - 1 Real Huergas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Huergas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,4 % 47,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mejuegolalife

Goles Goles

  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Mejuegolalife va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Lidor Snunit aconseguint el 1 - 0.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Köbi Loretz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mejuegolalife, Iñaki Reyna, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Waldemar Heuke va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Máximo Rotamoza. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Máximo Rotamoza arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mejuegolalife va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Puiu Haş, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mejuegolalife va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lidor Snunit va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Valdemar Freire Santos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Leonardo Castillon va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Máximo Rotamoza de Mejuegolalife es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Real Huergas C.F.

Goles Goles

  • 154 Minuto 76 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Lee Delany. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".