Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Treixadura (1432742) - Hercules c f (47434) » 649219904: T61/J11/VI

Liga 649219904 Información oficial sobre el partido 649219904 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VI.305 (14623)

R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 0 - 1 Cella C.F. Alineación oficial del equipo 'Cella C.F.' en el partido
0 - 1 Pablo Ariel Sclavi (27')
R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 0 - 1 Cella C.F. Alineación oficial del equipo 'Cella C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 4 - 1 Cella C.F. Alineación oficial del equipo 'Cella C.F.' en el partido
Es un cenizo 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Treixadura

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Treixadura va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martin Gyöngyi en un 1 contra 1 amb el porter Albert Ficht, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Treixadura va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Michele Corvino va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Albert Ficht.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Martin Gyöngyi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Malte Neuburg va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Martínez Arús de Treixadura la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cella C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pablo Ariel Sclavi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Leonardo Hagemann no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Yannick Geneste estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Konstantin Lagerskog, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristhian Ripalda de Cella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.